İstiklal İlkokulu

Vizyon: Eğitimiyle sevgi ve saygıyı; öğretimiyle de bilgiyi yakalayan mutlu bireyleri bir üst öğrenim kurumuna hazırlamak.

Misyon: Atatürk’ün göstermiş olduğu yolda, laik, bilimsel ve çağdaş eğitim öğretim ile;Türk milletinin milli,manevi,ahlaki,insani ve kültürel değerlerini benimseyen;bilimsel değerlerle milli değerleri birleştirebilen,geçmişini tanıyarak geleceğe yön verebilen,kendine ve yaşadığı topluma güvenen,hedefleri belli ,kabiliyetlerini geliştirmeye istekli olan;akılcı,ileri görüşlü bireyler yetiştirmektir...

Başarılar: 2014-2015 Eğiti-Öğretim yılında İstiklal İlkokulu-ÇAFAD işbirliği ile oluşturulan okulumuz folklor ekibi çalışmalar sonunda yarışmalara katılarak ilde 1.(BİRİNCİ), bölgede 1.(BİRİNCİ) ve Türkiye geneli final yarışmasında 6. (ALTINCI) oldu.

Saatler: GİRİŞ:08:40 ÇIKIŞ:12:10 GİRİŞ (ÖĞLE):13:05 ÇIKIŞ:14.40
Isınma: doğalgaz kalorifer